Untitled Document

Nem publikált cikkek

 

Szalagavató

 

Az eddig megjelent Pont Neked újságokban csak a szalagavató menetét ismertettük veletek, kedves olvasók. Most azonban újítunk, és ezzel kapcsolatban a háttérmunkálatokat mutatjuk be - (Pont) Nektek. 

A szalagavató előkészületeit a tizenegyedik évfolyam intézi. A végzősök ilyenkor az évfolyamkeringővel és az osztálytánccal vannak elfoglalva, és amúgy is leköti őket a továbbtanulás és az érettségi. Dekoráció elkészítése, műsorvezetés, jegybeszedés, segítség az öltöztetésnél és a szalagtűzésnél, s rengeteg egyéb nehéz/fáradságos munkát kell még elvégezni december 14-ig. Szerencsére a tizenegyedikesek kézben tartják a dolgokat, hiszen jövőre ők ezt mind visszakapják, és bizonyára a végzősök sem örülnének túlzottan a hanyagul elvégzett munkának. Például a dekorációért felelős 11/A-s lányok már keményen dolgoznak a díszeken. Az ünnepség előtt egy nappal már kicsinosítják a helyszínt. A jegybeszedőket, öltöztetőket és a szalagtűzésnél segítőket külön busz viszi majd Budaörsre. Az ő jutalmuk az, hogy ingyen és bérmentve jutnak be az eseményre.
A diákokon kívül még a tanároknak is sok tennivalója akad a szalagavatóval kapcsolatban. Ők felügyelik a munkálatokat, szervezik a különbuszt, lefoglalják a helyszínt, kiosztják a meghívókat. A táncokat a végzős diákok osztályfőnökei szervezik - szóval nekik is kijutott a jóból.
A decemberi időpont vészesen közeleg, addigra mindennek rendben kell lennie. Szerencsére iskolánk talpraesett tanárai és tanulói idén is hibátlanul elintéznek mindent - és biztos, hogy az idei szalagavató is tökéletes lesz. A diákok pedig az ezzel járó izgalmakat és fáradalmakat kipihenhetik a téli szünetben, de előtte még sor kerül a kihagyhatatlan Szalagavató After Party-ra. Ez utóbbit már nem az iskola szervezi, hanem a diákság, de azért reméljük mindenkitől elvárható a vörösmartys gimnazistához illő viselkedés!

Készítette: Kontra Roxána

Támogatóink:

Amerikai Intézet

 

No Comment Hip-Hop Tánciskola